Tärkeää tietoa huolloista!

Voit huollattaa työsuhdepyörääsi vapaasti vuokrasopimuksen aikana valitsemassasi huoltoliikkeessä. Ainoa ehto huoltoliikkeen valinnassa on, että huoltoliikkeen tulee pystyä laskuttamaan huolloista Epassia. Muista varmistaa tämä ennen kuin jätät pyörän huoltoon, sillä ilman Epassille osoitettua huoltolaskua toteutettua huoltoa ei voi sisällyttää työsuhdepyöräpakettiin.

Voit myös maksaa halutessasi huollot itse, tällöin alkuperäinen vuokra-aikasi ei pitene ja pystyt lunastamaan pyörän itsellesi nopeammin. Voit tietysti tehdä huoltotoimenpiteet myös itse. Mikäli huollat ja vaihdat komponentteja pyörään, muista kuitenkin, että pyörän omistaa leasing-yhtiö.

HUOM. Huoltobudjettia voi käyttää maksimissaan vuotuisen budjetin verran. Vuotuista huoltobudjettia ei voi ylittää, mutta ylittävät huoltotyöt voi kustantaa itse. Vuoden ajanjakso alkaa sopimuksen alkamispäivästä.

Käyttämätön huoltobudjetti kertyy seuraavalle vuodelle, eikä se vanhene vuosittain kuten muut Epassin edut. Jäljelle jäänyttä huoltobudjettia ei palauteta sopimuskauden päättyessä vaan se tulee käyttää kokonaisuudessaan pois, ennen kuin pyörän lunastetaan tai palautetaan.

OHJEET HUOLTOON

1. HUOLTOON VIEMINEN

Voit päättää huollattamisesta itse ja viedä pyörän huoltoon haluamaasi pyöräliikkeeseen.

2. VARMISTA LASKUTUS

Muista aina varmistaa pyöräliikkeeltä että he pystyvät laskuttamaan huollot Epassilta! Tarvittaessa huoltoliike voi tiedustella laskutusta osoitteesta bikes@epassi.fi

3. HUOLTOTYÖT

Sovi huolloista huoltoliikkeen kanssa. Huolto voi sisältää normaalit kausittaiset huoltotyöt, muut tarvittavat korjaukset sekä kuluneiden tai rikkoutuneiden osien vaihtamisen.

4. LUOVUTUS JA MAKSU

Huoltoliike osoittaa laskun meille ja me maksamme laskun ja vähennämme laskun summan huoltobudjetistasi.

 • PERINTEINEN

  12€/kk

  Perushuoltopaketti sopii etenkin perinteisille pyörille. Tämä paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 144€ edestä vuodessa.

 • SÄHKÖ

  16€/kk

  Sähköpyöräilijän suosikki! Tämä paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 192€ edestä vuodessa.

 • AKTIIVINEN

  20€/kk

  Jos liikut paljon pyörällä, tämä paketti on sinua varten. Paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 240€ edestä vuodessa.

Huoltotyöt & varaosat

EpassiBIKE -huoltopaketilla voit kustantaa pyöräsi huoltotoimenpiteitä sekä kulutusosia. Mikäli pyörän osia tai pyörään kiinteästi kuuluvia varusteita joudutaan kulumisen tai rikkoontumisen vuoksi uusimaan, kyseessä on varaosa, joka lasketaan huolto-ja korjauskustannuksiin.

OTA NÄMÄ HUOMIOON

1. Varmista pyöräliikkeeltä ennen huoltoa että liike voi laskuttaa huollosta Epassia.

2. Uusia alkuperäiseen työsuhdepyöräpakettiin kuulumattomia osia ei voi sisällyttää huoltoon. Voit kuitenkin halutessasi ostaa itse haluamasi osat.

3. Sovi pyöräliikkeen kanssa noudosta aina erikseen.

Asiantuntevaa huoltopalvelua Yeplyltä.

Epassi ja Yeply ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoaa sinulle täydellisen ratkaisun työsuhdepyörän hankintaan.

TUTUSTU YEPLY-ETUOHJELMAAN

epassibike.fi

Joskus helpoin on se paras.