• PERINTEINEN

  12€/kk

  Perushuoltopaketti sopii etenkin perinteisille pyörille. Tämä paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 144 edestä vuodessa.

 • SÄHKÖ

  16€/kk

  Sähköpyöräilijän suosikki! Tämä paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 192€ edestä vuodessa.

 • AKTIIVINEN

  20€/kk

  Jos liikut paljon pyörällä, tämä paketti on sinua varten. Paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 240€ edestä vuodessa.

Tärkeää tietoa huolloista!

Voit huollattaa työsuhdepyörääsi vapaasti vuokrasopimuksen aikana valitsemassasi huoltoliikkeessä. Ainoa ehto huoltoliikkeen valinnassa on, että huoltoliikkeen tulee pystyä laskuttamaan huolloista EpassiBIKE:a. Muista varmistaa tämä ennen kuin jätät pyörän huoltoon, sillä ilman EpassiBIKE:lle osoitettua huoltolaskua toteutettua huoltoa ei voi sisällyttää työsuhdepyöräpakettiin.

Voit myös maksaa halutessasi huollot itse, tällöin alkuperäinen vuokra-aikasi ei pitene ja pystyt lunastamaan pyörän itsellesi nopeammin. Voit tietysti tehdä huoltotoimenpiteet myös itse. Mikäli huollat ja vaihdat komponentteja pyörään, muista kuitenkin, että pyörän omistaa leasing-yhtiö.

OHJEET HUOLTOON

1. HUOLTOON VIEMINEN

Voit päättää huollattamisesta itse ja viedä pyörän huoltoon haluamaasi pyöräliikkeeseen.

2. HUOLTOTYÖT

Sovi huolloista huoltoliikkeen kanssa. Huolto voi sisältää normaalit kausittaiset huoltotyöt, muut tarvittavat korjaukset sekä kuluneiden tai rikkoutuneiden osien vaihtamisen.

3. LASKUTUS JA HYVÄKSYNTÄ

Kun saamme laskun huoltoliikkeeltä, lähetämme sen sinulle hyväksyttäväksi.

4. LUOVUTUS JA MAKSU

Hyväksyntäsi jälkeen maksamme pyöräliikkeelle laskun ja lisäämme kertyneiden kustannusten mukaisen kuukausimäärän alkuperäiseen vuokra-aikaasi.

OTA NÄMÄ HUOMIOON

1. Varmista pyöräliikkeeltä ennen huoltoa että liike voi laskuttaa huollosta EpassiBIKE:a.

2. Uusia alkuperäiseen työsuhdepyöräpakettiin kuulumattomia osia ei voi sisällyttää huoltoon. Voit kuitenkin halutessasi ostaa itse haluamasi osat.

3. Sovi pyöräliikkeen kanssa noudosta aina erikseen.

4. Emme voi maksaa pyöräliikkeen laskua ennen kuin olemme saaneet sinulta hyväksynnän. Viivästyneestä maksusta saattaa aiheutua kustannuksia jotka työnantajasi voi pidättää palkastasi.

epassibike.fi

Joskus helpoin on se helpoin.