Tilaa haaveilemasi pyörä helposti verkkokaupasta ja nauti huolettomista kilometreistä, sillä toimituksen, huollot ja korjaukset hoitavat ammattilaiset puolestasi.

Pyörä valmiiksi asennettuna juuri sinulle.

Enää ei tarvitse tuskailla monimutkaisten asennusohjeiden, säätöjen tai puuttuvien osien kanssa. Yeplyn asiantunteva tiimi tekee työn puolestasi. Kun tilaat pyörän pääkaupunkiseudulle, saat pyörän käyttöösi toimitustavasta riippuen 98-100% koottuna ja valmiina ajoon.

Voit valita pyörän toimituspaikaksi yhden sadoista Yeplyn pääkaupunkiseudun huoltopisteistä. Pyörä toimitetaan kasattuna valitsemaasi osoitteeseen, missä ystävälliset mekaanikot viimeistelevät pyörän säädöt juuri sinulle sopiviksi.

 • Yeply Huoleton-huoltosopimus

  Huollata pyörääsi vaivattomasti ja rajattomasti millä tahansa Yeplyn sadoista huoltopisteistä ympäri pääkaupunkiseutua. Kaikkiin etuohjelman pyörämalleihin Huoleton-huoltosopimus veloituksetta vuodeksi käyttöön.

 • My-Yeply

  Sähköinen pyörän huolto-ohjelma joka muistuttaa sinua automaattisesti tulevista huolloista ja taltio näppärästi pyöräsi huoltohistorian. Ilmainen käyttöoikeus kaikilla Yeply x EpassiBIKE etuohjelman asiakkailla.

 • Yeplyn kattava huoltoverkosto

  Kätevä ja nopea liikkuva huoltopalvelu lähellä kotiasi. Maksa huolto paikan päällä tai käytä ennakkoon ostettua budjettia. Huoleton- sopimusasiakkaille vuoden rajattomat huollot ilmaiseksi millä tahansa huoltopisteellä ympäri vuoden. Huom. vain pääkaupunkiseudulla.

 • Talvisäilytys ja -huolto

  Säästä varastotilaa ja anna pyöräsi Yeplylle talveksi säilöön ja huoltoon. Nauti timanttisesti toimivasta pyörästä heti kauden alussa! Pakettihinta 240€ kausi. Talvisäilytyksen voi kätevästi maksaa Epassin Aktiivinen-huoltopaketilla.

 • Huoltopäivä työpaikalla

  Nopea ja helppo huoltopalvelu työntekijöille työpäivän aikana. Kutsu Yeplyn mekaanikot yrityksenne pihaan ja ota buustia työpaikkakulttuuriinne!

Luo terveellisempää ja aktiivisempaa työpaikkaa yhdessä EpassiBIKE:n ja Yeplyn kanssa!

Lue lisää Yeplyn sivuilta