Help Center

Ennen asiakaspalveluun yhteydenottamista lukaise huolellisesti, jos vastaus löytyisi UKK:sta.

JOS TYÖNANTAJASI TARJOAA JO PYÖRÄEDUN:

1. Varmista, että yritykselläsi on pyöräetu käytössä

Jos on, niin kysy työnantajaltasi henkilökohtainen EpassiBIKE-koodisi ja siirry tilaamaan! 

2. TILAA PYÖRÄ

Tilaa pyörä EpassiBIKEverkkokaupasta tai asioi suoraan paikan päällä haluamassasi liikkeessä. Pyöräliikkeen tulee olla yhteistyökumppanimme

3. NAUTI PYÖRÄEDUSTA!

Teemme työsuhdepyörään liittyvän hallinnollisen työn puolestasi.

JOS TYÖNANTAJASI EI VIELÄ TARJOA EPASSIBIKE-PYÖRÄETUA:

VINKKAA TYÖNANTAJALLE! - Teemme työnantajan kanssa pyöräetusopimuksen, jonka jälkeen olet oikeutettu pyöräetuun.

Mistä voin hankkia itselleni työsuhdepyörän?

 

Voit hankkia pyörän mistä tahansa kumppaniliikkeestämme. Paikan päällä saat asiantuntevaa palvelua ja pääset myös koeajamaan tiettyjä malleja. Lisäksi voit hyödyntää EpassiBIKE-verkkokauppaa. Valikoimaa ja palvelua löytyy lähes rajattomasti!

 

 

Hankin pyörän kumppaniliikkeestänne, miten toimin?

 • Kaikki asiointi tapahtuu kumppaniliikkeen kanssa.
 • Pyöräpakettiin tulevat lisäosat hankitaan aina samasta paikasta kuin pyöräkin.
 • Kumppaniliikkeen työntekijä tarkistaa henkilöllisyyden ja EpassiBIKE oikeuden työsuhdepyöräetuun.
 • Pyörä luovutetaan käyttäjälle kumppaniliikkeestä vasta sen jälkeen, kun asiakas tunnistettu ja rekisteröity EpassiBIKE-asiakaskantaan.

Haluan tilata pyörän netistä, mutta en löytänyt haluamaani pyörää verkkokaupastanne.

Kasvatamme jatkuvasti verkkokauppamme valikoimaa, mutta verkkokaupastamme ei välttämättä löydy kaikkia kumppaniliikkeidemme valikoimassa olevia pyöriä. Voit kuitenkin tilata minkä tahansa pyörän kumppaniliikkeestämme tilauslomakkeella. Otamme tilauksen vastaan manuaalisesti ja hoidamme sen eteenpäin. Unelmiesi pyörä toimitetaan sinulle kotiin tai lähimpään noutopisteeseen aivan kuin tilaisit sen suoraan verkkokaupasta.

 

Minkälaisen pyörän voin hankkia?

 • Perinteinen polkupyörä tai sähköavusteinen polkupyörä.
 • Lisävarusteet: Soittokello, pyöränvalot, tavarateline, pyöräilykypärä, lokasuojat, lukko, polkimet, talvirenkaat, lisäpalvelut kuten bike-fitting. 
 • Työsuhdepyöräpakettiin ei voida sisällyttää: perävaunut, pyöräilyvaatteet, toissijaiset vanteet, ajotietokoneet, wattimittauslaitteet.
 • EpassiBIKE-työsuhdepyörän hinnan ylärajaa ei ole rajattu. Työsuhdepyörä laskurilla saat suunta antavan kuukausittaisen kustannuksen.

Työsuhdepyörä on veroton luontoisetu, jonka työnantaja hankkii käyttöösi leasingsopimuksella. Pyörää saa käyttää vapaasti niin työmatkoilla, kuin vapaa-ajallakin. Edun piiriin kuuluu niin  perinteiset pyörät, kuin sähköpyörätkin (teho max 250W ja 25 km/h). Leasingkauden päätteeksi työntekijällä on oikeus lunastaa pyörä itsellensä maksamalla loppusumman, tai voit palauttaa sen meille. Veroton pyöräetu yltää 1200 euroon asti vuodessa.

 • Työsuhdepyörä on tullut verovapaaksi henkilökohtaiseksi eduksi  vuoden 2021 alusta alkaen. Etu yltää 1200€ vuodessa saakka ja yleensä (100€/kk).
 • Edun voi saada tyypillisesti palkan osana, jolloin työntekijän palkasta vähennetään kuukausittain tietty summa. Työntekijän saaman hinnan säästö/verohyöty on karkeasti hänen veroprosenttinsa (tarkemmin marginaaliveroprosentin) verran. Työntekijä voi tutustua miten pyöräetu vaikuttaa hänen palkkaansa kätevästi laskurillamme. (Laskuri antaa suuntaa antavia lukuja)
 • Työnantaja voi tarjota pyöräedun myös nykyisen palkan päälle, eli palkankorotuksena.
 • Työsuhdepyöräetua ja julkisen liikenteen työsuhdematkalippua voi käyttää yhdessä, mutta ne kuluttavat samaa työmatkaedun kokonaissummaan, joka on 3400€ / vuosi. Näin 1200 euron työsuhdepyöräedun jälkeen jää vielä 2200 euroa käytettäväksi muihin työmatkaetuihin.
 • Työsuhdepyörän käyttöönotto ei itsessään vaikuta työmatkakulujen vähentämiseen muiden kulkuneuvojen osalta.

Mitkä ovat työsuhdepyörän käyttöoikeudet?

Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön niin vapaa-ajalle, kuin työmatkoillekin. Pyörän käyttäjänä oleva työntekijä vastaa omasta suorituskyvystään, eikä pyörää tai ajoneuvoa saa edelleen luovuttaa tai antaa käyttöön sellaisille henkilöille, joilla ei ole käyttöoikeutta pyörään tai ajoneuvoon. Käyttöön on oikeus itse pyörän vuokranneella työntekijällä sekä hänen avo- tai aviopuolisolla tai muulla perheenjäsenellä. Ajoneuvon (sähköpyörän) käyttäjän tulee noudattaa ajaessaan tieliikennelakia, ja kiinnittää erityistä huomiota lakisääteisten turvavarusteiden käyttöön.

Pyöräedun säästö on leasingyhtiöstä riippumaton asia ja se syntyy verotusarvon, palkan, veroprosentin ja muiden veroluonteisten maksujen vaikutuksesta. Säästö on sitä suurempi mitä suurempi työntekijän veroprosentti on. Verovapaa työsuhdepyörä osana palkkaa, laskee rahapalkkaa ennen veroja pyörän verotusarvon verran (yleensä 100€/kk). Käteen jäävä palkka kuitenkin verovapaan verotusarvon ansiosta laskee tyypillisesti vain 50–70€, josta säästö syntyy. Säästö voi olla vielä huomattavasti suurempi, jos yritys tukee pyöräetua. Laskurin antamia lukuja tulee käsitellä aina suuntaa antavana arviona ja työntekijän säästö kannattaakin aina tarkastaa verottajan sivuilta marginaaliveroprosentin avulla. Tutustu tarkemmin ja katso marginaaliveroprosenttisi verottajan sivuilta.

EpassiBIKE lähettää asiakasyritykselle palkkaraportin sekä laskun kerran kuussa, joka sisältää pyörän verotusarvon & hallinnointimaksun. 

EpassiBIKE-palkkaraportti

 • Raportoimme työsuhdepyöristä palkanlaskentaanne kerran kuussa.
 • Raportissa on lueteltuna yrityksen kaikki käynnissä olevat sekä päättyneet leasingsopimukset pyöräkohtaisesti.
 • Voimme lisätä raportille kaikki tarvittavat tiedot, kuten työntekijän palkkatunnuksen ja kustannuspaikan.
 • Jos yrityksenne haluaa palkkaraportin räätälöitynä, juttelemme siitä mielellään lisää.
 • Raportoinnin asiakkaalle ja palkanlaskentaan koko pyöräkannasta kerran kuussa (CSV-tiedostolla tai erikseen sovittaessa muilla toimintatavoilla)

Lasku

 • EpassiBIKE lähettää työnantajalle laskun kerran kuussa palkkaraportin yhteydessä.
 • Laskulla on yrityksen kaikkien sen hetkisten työsuhdepyörien leasingkuukausimaksut sekä EpassiBIKE-hallinnointimaksut.

Pyöräetu vähentää työnantajan palkkakuluja pyörän verotusarvon verran, kun pyöräetu on osana työntekijän palkkaa. Työnantaja maksaa pyörän verotusarvosta sosiaalikulut ilman sairasvakuutusmaksua. Työnantajan kulut ovat laskennallisesti pienemmät kuin EpassiBIKE-hallinnointimaksu, työnantajan sairausvakuutusmaksu säästön ansiosta.

EpassiBIKE-hallinointimaksu 15 €/kk/pyörä sisältää:

 • Hallinnointiin liittyvän työn rahoituksesta, vakuutuksista, hankinnasta ja huolloista aina loppulunastukseen tai palautukseen asti.
 • Raportoinnin asiakkaalle ja palkanlaskentaan koko pyöräkannasta kerran kuussa (CSV-tiedostolla tai erikseen sovittaessa muilla toimintatavoilla)
 • Asiakaspalvelun, jotta pyöräetuun liittyvät kysymykset eivät kuormita yrityksenne henkilöstöä.
 • Pyöriä ei tarvitse tilata heti. Yritys voi ottaa edun käyttöönsä tänään - työntekijät tilata työsuhdepyöränsä vasta kuukausien kuluttua. Veloitamme hallinnointikulut vain toimitetuista pyöristä.
 • Opastuksen pyöräedun lanseeraukseen tarvittaessa sekä lanseerauksen ohjemateriaalit.

Miten EpassiBIKE-työsuhdepyöräpalvelu toimii?

 • EpassiBIKE tekee pyöräetusopimuksen työnantajan kanssa pyöräedun käyttöönottamiseksi.
 • Työntekijät valitsevat pyöränsä EpassiBIKE-verkkokaupasta tai kumppaniverkoston liikkeistä.
 • EpassiBIKE ostaa pyörän pyöräliikkeeltä ja laskuttaa leasingmaksut työnantajalta sopimuskauden aikana.
 • Mikäli yritykselläsi ei vielä ole pyöräetua käytössä, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Miksi EpassiBIKE-työsuhdepyöräpalvelu?

HELPPOUS

Tarjoamme työsuhdepyörät asiakkaillemme mahdollisimman helposti. Palvelumme toimii avaimet käteen periaatteella, jolloin me hoidamme etuun liittyvän hallinnoinnin sekä vastaamme työntekijöiden kysymyksiin. Teidän tehtäväksi jää ainoastaan nauttia liikkumisen ilosta!

JOUSTAVUUS

Voitte valita työsuhdepyörät juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi, niin sopimuskauden pituuden, lisäpalveluiden sekä pyörämallien suhteen. Haluamme olla joustavia asiakkaidemme tarpeiden sekä sopimuskauden aikaisten muutosten suhteen. Voit palauttaa pyörän aina niin halutessasi.

KAIKKIALLA SUOMESSA

EpassiBIKE tarjoaa edun työntekijöillesi missäpäin Suomea tahansa. Myös yhteistyö pyöräliikkeiden kanssa on maanlaajuista, joten löydät aina paikallisen pyöräliikkeen läheltäsi!

EDULLINEN

Työsuhdepyörä on työnantajalle edullinen tapa tukea työntekijöiden hyvinvointia ja kestävää liikkumista. EpassiBIKE-työsuhdepyörän hallinnointi työnantajalle Alk. 15 €/kk/pyörä. 

VOIT LUOTTAA MEIHIN

Uskomme pitkiin kaikille osapuolille lisäarvoa tuottaviin asiakassuhteisiin, joten haluamme olla luottamuksesi arvoisia.

KUMPPANINA

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut.

OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

Olemme apunasi kaikissa pyöräasioissa kun sitä tarvitset.

ME HALLINNOIMME, SINÄ PÄÄTÄT

Me hoidamme kaikki pyöräasiat puolestasi, sinä teet päätökset.

Kaikki pyörät tulevat EpassiBIKE-kumppaniliikkeiltä. Kumppaniliikkeiden toimitusehdot ja käytännöt eroavat toisistaan. Osalla liikkeistä on tarjolla kotiinkuljetus ja osalla pyöräliikkeistä tilaus toimitetaan työntekijän lähimpään noutopisteeseen. Voit myös noutaa pyörän liikkeestä. Pyöräpaketit toimitetaan kumppaniliikkeen toimitusehtojen mukaisesti.

Kumppaniliikkeet (tällä hetkellä)

*Katso verkkokauppalistamme täältä. Yhteistyöverkostomme kasvaa jatkuvasti, joten lista ei välttämättä ole aina ajantasalla.

Kyllä voit. EpassiBIKE-työsuhdepyörän käyttöä ei ole rajoitettu ja voit käyttää pyörää vapaasti niin työmatkoillasi kuin vapaa-ajallasikin. Myös perheenjäsenet ovat oikeutettuja käyttämään pyörää. Kilpatason harrastamiseen suosittelemme oman vakuutuksen ottamista.

Laskurimme avulla verotusarvon laskeminen on nopeaa ja tilauksen tekeminen helppoa. Työsuhdepyöräpaketin verotusarvo ja sopimuskauden pituus koostuu seuraavista osista:

 • Pyörän hankintahinta
 • Valinnaiset pyörän valinnaiset lisävarusteet
 • Rahoitus- sekä varkaus- ja vahinkoturvan kustannukset
 • Valittu sopimusajan huoltobudjetti: 20€/kk, 16€/kk, 12€/kk, 0€/kk

 

Miten sopimusaika määräytyy?

EpassiBIKE-työsuhdepyörien sopimusajat venyvät tarpeidesi mukaan 6 kuukaudesta 60 kuukauteen. Työnantajat voivat myös määritellä sopimuskauden maksimipituudeksi 48 kuukautta. Mitä pidempi sopimusaika, sitä arvokkaamman pyörän saat mahtumaan 100 euron verotusarvoon. Voit tarkistaa työsuhdepyörälaskuristamme miten kalliin pyörän pystyt ottamaan täysin verovapaasti tietyllä sopimuskauden pituudella.

Jos pyöräpakettisi arvo ylittää työnantasi sopimuskauden maksimipituuden, voit maksaa niin sanotun käsirahaosuuden tilauksen yhteydessä, jonka turvin sopimuskauden pituus saadaan pidettyä maksimirajojen puitteissa ja vuokra 100 €/kk. Käsirahassa tulee huomioida kalliimmat vakuutusmaksut, sillä pyörät vakuutetaan aina koko summasta. Saat laskelman käsirahasta tilauksen jälkeen. 

Sopimuskauden päätteeksi päätät, haluatko lunastaa pyörän itsellesi vai palauttaa sen meille asianmukaiseen kierrätykseen.

Miksi vuokrien kokonaissumma on suurempi kuin pyörän hinta?

Työsuhdepyörän kuukausivuokra sisältää pyörän pääoman lisäksi rahoituskustannukset sekä varkaus- ja vahinkoturvan kustannukset. Rahoituskustannus sekä varkaus- ja vahinkoturvan kustannus riippuvat pyörän hankintahinnasta ja mitä kalliimpi pyörä on, sitä suuremmat nämä kustannukset myös ovat. Rahoitus- sekä varkaus- ja vahinkoturvan kustannusten takia vuokra-aika ei ole suoraan pyörän hankintahinta / 100, vaan hieman tätä pidempi. 

Kun leasingkausi päättyy, voi asiakas lunastaa pyörän itselleen pyörän 5% jäännösarvolla. Jos asiakas ei lunasta pyörää, se tulee palauttaa Epassin osoittamaan paikkaan Suomessa.

Pyörän tulee täyttää seuraavat kriteerit, jotta palautus hyväksytään:

 • Runko on suora, eikä siinä ole isoja kolhuja.
 • Pyörän vanteet ovat ajokuntoiset, pinnoja ei poikki.
 • Vaihteet ovat toimintakuntoiset.
 • Jarrut ovat toimintakuntoiset.
 • Renkaat ovat ajokuntoiset.
 • Sähköpyörän ollessa kyseessä sähköavustus ja sen ohjaustoiminnot toimivat.

Mikä on jäännösarvo?

Jäännösarvo on se arvo, jolla pyörän ja lisävarusteet voi lunastaa itselleen sopimuskauden päätteeksi. EpassiBIKE-työsuhdepyörissä jäännösarvo on aina 5% pyörän ja lisävarusteiden hankintahinnasta.

Pyörän ostohetkellä työntekijä voi valita halutessaan huoltopaketin osaksi pyöräpakettia. Valittu huoltopaketti mahdollistaa veroedun hyödyntämisen myös huolloissa. Huoltopaketteja ei ole mahdollista lisätä verovapaaseen etuun pyörän ostohetken jälkeen. Voit huollattaa työsuhdepyöräsi EpassiBIKE-kumppaniliikkeissä tai missä tahansa huoltoliikkeessä jolla on kyky laskuttaa Epassia. Jos kuitenkin valitaan liike, jota ei ole listattu EpassiBIKE-kumppaniverkostossa, tulee asiakkaan varmistaa huoltoliikkeen kyky laskuttaa Epassia. Huoltoliike laskuttaa toteutuneista kustannuksista Epassia, joten huoltopakettia käytettäessa huoltokuluja ei tarvitse maksaa paikan päällä. Huoltoliikkeelle on aina hyvä mainita sopimukseen liitetystä huoltopaketista, jotta lasku tulee kirjattua oikein ja vältytään suurilta yllätyksiltä.

Huoltobudjettia voi käyttää maksimissaan vuoden ajalta kertyvän osuuden verran per huoltokerta. Vuotuista huoltobudjettia ei voi ylittää, mutta ylittävät huoltotyöt voi kustantaa itse. Vuoden ajanjakso alkaa sopimuksen alkamispäivästä.

HUOLTOPAKETIT

 1. PERINTEINEN (12€/kk)- Perushuoltopaketti sopii etenkin perinteisille pyörille. Tämä paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 144€ edestä vuodessa.
 2. SÄHKÖ 16€/kk- Sähköpyöräilijän suosikki! Tämä paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 192€ edestä vuodessa.
 3. AKTIIVINEN 20€/kk- Jos liikut paljon pyörällä, tämä paketti on sinua varten. Paketti sisältää huoltoja ja/tai varaosia 240€ edestä vuodessa.Voit tottakai myös maksaa työsuhdepyöräsi huollot itse tai huoltaa itse. 

Kyllä voi, kunhan pyörä ostetaan pyöräliikkeestä ja sille on myönnetty takuu. EpassiBIKE-työsuhdepyöräksi voi hankkia kaupasta ostetun polkupyörän.

Työsuhdematkalippu ja työsuhdepyörä

Työsuhdematkalipun ja työsuhdepyöräedun verovapaa enimmäismäärä on vuosittain yhteensä 3400 euroa. Edut eivät sulje toisiaan pois ja  molemmat edut voivat hyvin olla käytössä yhtä aikaa.

Liittyykö työsuhdepyöräetu autoetuun mitenkään?

Työsuhdepyöräetu ei liity autoetuun mitenkään, eikä ne ole toisiaan poissulkevia etuja.  Työsuhdematkalipun kanssa on kuitenkin sidonnaisuutta., eli työsuhdepyöräedun ja työsuhdematkalipun yhteenlaskettu etu ei voi ylittää 3400 € vuodessa

Vaikutukset korvauksiin ja vähennyksiin

Polkupyöräetu  ei vaikuta saamiisi korvauksiin tai verovähennyksiin. Työsuhdepyörän käyttöä ei ole rajattu ja pyörää voi käyttää vapaasti niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin.

Muut luontoisedut

Pyöräetu ei sulje pois muitakaan luontoisetuja kuten esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetua. Voit siis saada työnantajaltasi työsuhdepyöräedun nykyisten etujesi lisäksi.

Siirto uudelle työnatajalle

Jos vaihdat työpaikkaa kesken vuokrakauden, voit siirtää työsuhdepyöräsi uudelle työnantajallesi, mikäli heillä on EpassiBIKE-pyöräetu käytössä tai haluavat ottaa sen käyttöön.

Pyörän lunastus

Mikäli siirto ei onnistu, sinun tulee lunastaa pyörä itsellesi. Pyörän lunastuksen yhteydessä ole aina hyvissä ajoin yhteydessä sähköpostiosoitteeseen bikes@epassi.fi.

VAHINGONTEKO

Vahingonteko on pystyttävä aina yksilöimään yksittäiseksi äkilliseksi tapahtumaksi. Kun korvausta varkaudesta tai vahingonteosta haetaan, on vakuutusyhtiölle toimitettava vahinkoilmoituksen lisäksi jäljennös rikosilmoituksesta. Vakuutuksesta korvataan tahallinen vahingonteko lukitulle polkupyörälle. Vahingoittunutta esinettä ei saa hävittää ilman erityistä syytä. Vakuutuksesta korvataan äkillisen ja ennalta arvaamattoman ulkoisen tapahtuman aiheuttama pyörän rikkoutuminen tai vahingoittuminen, jonka seurauksena pyörä ei ole ajokelpoinen. Ulkoisia tapahtumia ovat esimerkiksi ennalta arvaamaton kaatuminen, tieltä suistuminen tai kolarointi toiseen kulkuneuvoon, henkilöön tai esineeseen. 

Vakuutus ei korvaa vahinkoja, jotka aiheutuvat:

 • Valmistautumisesta tai osallistumisesta kilpailuihin.
 • Huolimattomuudesta, pyörän virheellisestä tai tahallisesta väärinkäytöstä.
 • Alkoholin tai huumeiden käytöstä tai lääkkeiden käytöstä muulla kuin lääkärin määräämällä tavalla.
 • Kulumisesta tai kosmeettisista vaurioista. 

Rikkoutumisvahingoissa vakuutus korvaa tarvittaessa vastaavan vuokrapyörän korjauksen ajalta kuitenkin enintään kolmen kuukauden ajalta.‍

RYÖSTÖ

Vakuutuksesta korvataan vahinko, kun omaisuutta on varastettu tai varkauden yhteydessä vahingoitettu käyttämällä henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai väkivallalla uhkaamista.‍

VAHINKOILMOITUS

Vahinkoilmoitus ja rikosilmoitus tulee tehdä viivyttelemättä heti sen jälkeen, kun vakuutuksenottaja on saanut tiedon vahingosta.

VAKUUTUSTAPAHTUMAN AIHEUTTAMINEN SEKÄ PUUTTEELLISET TAI VIRHEELLISET TIEDOT

Vakuutuksen korvausta voidaan alentaa olosuhteisiin nähden kohtuullisesti, mikäli työsuhdepyörän haltija antaa vääriä tietoja, jättää antamatta tietoja tai salaa korvauksen arvioinnin kannalta merkityksellisiä tietoja tai laiminlyö vakuutussopimuksen ehtojen mukaisia velvollisuuksiaan, tai hakee korvausta vilpillisessä tarkoituksessa. Sama koskee vahinkoja, jotka aiheutuvat työsuhdepyörän haltijan törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisesta toiminnasta. Työsuhdepyörän haltijaan rinnastetaan henkilö, joka on vakuutuksenottajan suostumuksella ottanut vakuutetun tuotteen haltuunsa sekä avo- tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Vahinkoilmoituksen yhteydessä on annettava kaikki vakuutusasian kannalta merkitykselliset tiedot.

 • Työsuhdepyörän käyttöä ei ole rajoitettu vakuutuksen osalta.
 • Pyörä tulee olla lukittuna asianmukaisesti.
 • Vakuutus ei korvaa vahinkoa joka on seurausta huollon laiminlyönnistä.
 • Vakuutus on voimassa EU-maissa. 
 • Vakuutus korvaa varkaus, palo ja rikkoutumisvahingot vakuutusehtojen mukaisesti.
 • Omavastuu 300€/vahinko.

 

Voiko työsuhdepyörissä hyödyntää kotivakuutusta?

Tämä riippuu täysin käyttämästäsi vakuutusyhtiöstä ja on hyvinkin yksilöllistä. Vakuutusyhtiöiden käytännöt vaihtelevat paljon, jonka takia työntekijän kannattaa varmistaa aina oma tilanteensa omalta vakuutusyhtiöltä. EpassiBIKE-työsuhdepyörät ovat kuitenkin aina kattavasti vakuutettuja varkauksien, ilkivallan ja onnettomuuksien varalta.

 

Pyöräni varastettiin, mitä teen?

Mikäli työsuhdepyöräsi varastetaan, tee ilmoitus Epassille kahden vuorokauden sisään varkauden havaitsemisesta. Saat Epassilta lisäohjeita mm. rikosilmoituksen täyttöä varten.

Tee ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen bikes@epassi.fi ja saat meiltä lisäohjeet. Ilmoitathan viestissässi kuka on työnantajasi.

 

Auton romutuspalkkiota ei valitettavasti voi hyödyntää työsuhdepyöräksi hankittavan sähköpyörän yhteydessä. Työsuhdepyörän ostaa joko työnantaja tai leasingyhtiö, jonka takia henkilökohtaista romutuspalkkiota ei ikävä kyllä pysty hyödyntämään työsuhdepyörän hankinnan yhteydessä. Romutuspalkkio haetaan aina erikseen Traficomilta ja se maksetaan sähköpyörän ostajalle jälkikäteen.

Verkkokaupassamme pyörien hinnat sisältävät toimituskulut ja mahdolliset työsuhdepyörän käyttöönottoon liittyvät käsittelykulut myyjäliikkeelle.

Myyjäliikkeiden toimitus- ja käsittelykulut:

 • Larunpyörä: toimitus 25,90€, käsittelykulu 50,00€
 • Bikeplanet: toimitus 20,00€
 • Kärkkäinen: toimitus 49,00€
 • Suomen Urheilupyörä: toimitus 35,00€
 • Pyörävarikko: toimitus 0€
 • Verkkokauppa.com: toimitus 49,99€
 • Hi5Bikes: toimitus 29,90€
 • Intersport Tourula: toimitus 49,90€
 • Pyörävarikko: 19,90€

*EpassiBIKE ei vastaa myyjäliikkeiden mahdollisista toimituskulujen muutoksista. Toimituskulut lasketaan aina jälleenmyyjän voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kun olet löytänyt mieluisin pyörän sekä mahdolliset lisävarusteet, syötä tilauksesi verkkokauppa tilauslomakkeella: https://epassibike.fi/pages/tilauslomake, niin saamme tehtyä tilauksen Canyonille. Ota huomioon, että poikkeuksellisesti Speedmax-mallin toimitusaika voi venyä jopa kahdeksaan viikkoon.