ILMOITUKSET KESKEN SOPIMUSKAUDEN

SOPIMUKSEN MUUTOSTILANTEET VUOKRA-AIKANA

HUOM. TARKISTA AINA MUUTOSTILANTEITA VARTEN YRITYKSENNE PYÖRÄETUPOLITIIKKA, MIHIN OLET PYÖRÄEDUN KÄYTTÄJÄNÄ SITOUTUNUT.

ALLA OLEVAT TILANTEET OVAT KUVATTU EPASSIN VAKIOMUOTOISEN PYÖRÄETUPOLITIIKAN MUKAAN JA YRITYSKOHTAINEN POLITIIKKA VOI OLENNAISIN OSIN EROTA NÄISTÄ EHDOISTA.

1. SOPIMUKSEN SIIRTO UUDELLE TYÖNANTAJALLE 

Sopimuksen siirto edellyttää aina uuden työnantajasi suostumuksen. Jos uusi työnantajasi on EpassiBIKE-asiakas voidaan sopimus siirtää uudelle työnantajallesi.

Mikäli uusi työnantaja ei vielä oleEpassiBIKE-asiakas, voi hän halutessaan tehdä palvelusopimuksen pyöräedusta kanssamme, jonka jälkeen sopimus voidaan siirtää.

2. LUNASTUS KESKEN SOPIMUSKAUDEN 

Jos työsuhteesi päättyy kesken vuokra-ajan on työntekijällä usein velvollisuus tai mahdollisuus lunastaa pyörä itselleen. Varmista työnantajasi käytännöt työpaikkasi pyöräedun yhteyshenkilöltä.

3. UUSI KÄYTTÄJÄ 

Mikäli työntekijän työsuhde päättyy ja hän ei halua siirtää pyöränsä leasingsopimusta seuraavaa työpaikkaan eikä lunastaa pyörää itselleen, voidaan pyörälle osoittaa uusi käyttäjä. Tämä luonnollisesti vaatii uuden käyttäjän suostumusta. Ilmoita uudesta käyttäjästä Epassille hyvissä ajoin ennen työsuhteen päättymistä, niin toimitamme uudet tiedot palkkahallintoonne.

4. YHTEISKÄYTTÖPYÖRÄ

Mikäli työntekijän työsuhde päättyy ja hän ei halua siirtää pyöränsä leasingsopimusta seuraavaan työpaikkaan eikä lunastaa pyörää itselleen, voidaan pyörä jättää yrityksen yhteiskäyttöön. Yhteiskäytössä leasingmaksua ei osoiteta kenenkään palkasta vähennettäväksi.

5. YRITYS LUNASTAA PYÖRÄN 

Työnantaja voi aina myös lunastaa työsuhdepyörän itselleen maksamalla jäljellä olevan rahoituksen kustannukset pois. Tällöin omistusoikeus siirtyy täysimääräisesti yritykselle.

VAIHTOEHDOT VUOKRA-AJAN LOPUSSA

LUNASTUS TAI PALAUTUS

LUNASTUS

Työsuhdepyörän voi lunastaa itselleen vuokra-ajan päätyttyä 5% lunastushinnalla alkuperäisestä hankintahinnasta. 

  • 1. ILMOITUS 

    Tee lunastusilmoitus osoitteeseen bikes@epassi.fi, vähintään kuukautta ennen lunastuspäivää. Saat meiltä sähköpostitse vahvistuksen ja lisäohjeet.

  • 2. LASKU 

    Kun olemme saaneet tarvittavat tiedot ja vahvistuksen työnantajaltasi, lähetämme lunastuslaskun sähköpostiisi. 

  • 3. MAKSU 

    Omistusoikeus siirtyy työntekijälle kokonaisuudessaan, kun lunastushinta on maksettu kokonaan Epassin tilille. 

Tärkeää!

Vuokrakausi ei pääty ennen kuin lunastuslasku on maksettu. Maksun viivästyessä vuokra-aika jatkuu automaattisesti kuukausi kerrallaan ja työnantajasi joutuu maksamaan leasingvuokraa normaalisti ja työnantaja pidättää kustannukset palkastasi pyöräetupolitiikan mukaisesti.

PALAUTUS

Vuokra-ajan päättyessä pyörän voi halutessaan palauttaa Epassin osoittamalle kauppiaskumppanille, mikäli pyörä täyttää palautuskriteerit.

LUE LISÄÄ PALAUTUKSISTA TÄÄLTÄ

Varkaus- ja vahinkoilmoitukset

Tee varkaus- tai vahinkoilmoitus osoitteeseen bikes@epassi.fi. Käsittelemme ilmoituksesi pian ja lähetämme sähköpostitse lisäohjeet. Voit olla yhteydessä tarvittaessa asiakaspalveluumme.

Varkausturva on voimassa vain, jos pyörä on ollut lukittuna. Mikäli kyseessä on varkaus, lisää ilmoituksesi liitteeksi rikosilmoitus.

LUE VAKUUTUSESITE

SOPIMUSTEN SIIRTO TOISELTA PALVELUNTARJOAJALTA EPASSILLE?

Olethan hyvissä ajoin yhteydessä, mikäli haluat siirtää olemassa olevat työsuhdepyöräsopimukset Epassille. Vanhat sopimukset katkaistaan ja pyörien jäännösarvosta tehdään uudet leasingsopimukset Epassin kanssa.

epassibike.fi

Joskus helpoin on se paras.